CONTACT

Zorgvliet 24,
2860 Sint-Katelijne-Waver

TELEFOON
MAIL
FACEBOOK
 
GEZICHT1

GEZICHTSBEHANDELING

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt en verzorgt de huid. Met een gezichts- behandeling zorg je ervoor dat de huid van je gezicht fris en verzorgd blijft. Bij Naturil kunt u terecht voor verschillende soorten gezichtsbehandelingen voor elk huidtype. Een gezichtsbehandeling is een behandeling waarin het decolleté, hals en gelaat wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en uw gezicht van de juiste voeding te voorzien, wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid bevorderd.

OP UW MAAT

Naturil biedt diverse gezichtsbehandelingen, die uiteraard ook afgestemd kunnen worden op uw specifieke wensen zoals bij acne, couperose, rimpelvorming, een droge huid of een huid met overbeharing. Ook intensieve verzorgingen die diep hydrateren en verstevigen met speciale alginaatmaskers en collageenvliezen.
Herstellende verzorgingen en verzorging met stamcellen.

GEZICHT2
GEZICHT3

MET RESULTAAT

Bij de behandeling beginnen we met het voorbereiden van uw huid, om ervoor te zorgen dat de werkstoffen die in de behandeling gebruikt worden, goed worden opgenomen in de huid.

Naturil is hét adres in Sint Katelijne Waver voor een heerlijke gezichtsbehandeling!